|
 
Pressemeldinger
 
Pelle gjennomført første dag i Rally Norway
Pelle har nå gjennomført dag én i den første VM-runden i Rally på norsk jord. Det skal kjøres 18 fartsetapper på til sammen 350 kilometer over tre dager.
Pelle nr. 7 i Bjerkesprinten
Det var et veldig bra rallyløp på Bjerkebanen lørdag. For Pelle endte det med en 7de plass totalt, 7,7 sekunder bak vinneren, og han ble nr 3 i sin klasse. Det var 120 startende. Løpet bestod av både rallybiler, rallycrossbiler og crosskart.
Uheldig dekkvalg på Rudskogsprinten. Klar for Bjerkesprinten
Årets siste rally på asfalt er unnagjort. Rudskogsprinten ble gjennomført i veldig varierende vær og endte med en 4. plass i klassen og nr. 11 totalt for Pelle. Det var 60 startende i løpet.
Uflaks underveis i Rally Hedemarken
Lørdagens NM-rally, Rally Hedemarken, startet bra for Pelle. Han fikk raskt en god følelse og kom inn i grei flyt. Pelle syntes han var kommet flere skritt lengre enn i Larvik nå.
Pelle kjører helgens NM-finale i Hedmark
Førstkommende lørdag, 23. september, kjøres årets siste NM-runde i rally. Rally Hedemarken går i hjertet av området for neste års VM-runde. Rundt 130 biler stiller til start i årets Rally Hedemarken, og Pelle er med.
Nybygd bil og nybakt brød
Pelle Erland lanserte både ny bil og ”norges-nyheten” Pelle-brød under Skalldyrfestivalen i Mandal i helgen. Fredag kveld kl. 20.00 kjørte Pelle nybilen over brua inn til sentrum. Etter et par runder i rundkjøringen kunne han kjøre inn i Bryggegata
Ny bil og ”Norges-nyhet” lanseres på Skalldyrfestivalen!
Fredag kl. 20.00 blir det premiere på Pelles nye bil, på skalldyrfestivalen i Mandal!
Pelle glad for å være tilbake i rallysporet
- En ting er sikkert, det var fantastisk gøy å kjøre igjen, og oppleve en NM-runde på hjemmebane. Jeg håper virkelig at NM på Sørlandet blir fast på terminlisten i årene fremover. Det betyr veldig mye for motorsporten her i landsdelen, sier Pelle.
Pelle kjører NM-runde på hjemmebane
Det er klart for første NM-runde på grus, Rally Sørland, på kanskje landets tøffeste rallyveier.
Brutt løp for Pelle i NM avslutningen
Årets siste runde i Rally-NM ble kjørt på Hedemarken i helga, og lørdagen startet bra for Pelle Erland og kartleser Gustav Rogstad. På første fartsetappe kjørte de inn til 2. bestetid i klassen med Volvo Original, bare 2,5 sekund bak.
Side:  1  [2]  3  

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™