|
 
Pelle Erland Motorsport
Kort oppdatering fra PEM

Det har vært en utrolig hektisk høst og nå er allerede sesongen i gang igjen.

Vi var klare til første løp som var Mountain rally, bilen og alt var klargjort. Bilen ble bremset på nytt og har aldri gått bedre. I tillegg var det lagt inn nye programmer på alle diffene som skulle testes ut. Teamet var oppe og skulle teste torsdagen før løpet på Dagali. Vi måtte så langt for å treffe på noe snø.

Nesten umiddelbart etter start sa motoren takk for seg med knekt veiv. Utrolig bittert og helt utrolig, i tillegg stor reparasjon. Dermed ble det ikke noe løp på Gol dessverre. Isteden for deltakelse på løp ble motoren tatt ut av bilen under løpsdagen, ingen god følelse, sier Pelle som så gjerne skulle kjørt.

Bilen har aldri vært bedre preparert til en ny sesong så det er helt utrolig at dette kunne skje. Men sånn er rally dessverre, med maks uflaks. Dette kunne ingen forutsett på forhånd, sånt skjer bare plutselig hvis det en sjelden gang skjer, konstaterer Pelle. Nå prøver vi å få ordnet det men det ser ut som vi ikke rekker det til Hadeland. Neste løp blir da muligens Sigdal. Uansett må vi prøve å få testet så mye som mulig fremover. Vi har også meldt oss på Rally Norway og det blir for oss vinterens høydepunkt.

Kommer med mer info etter hvert.  


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™