|
 
Pressemeldinger
Andre dag i Rally Norway vel gjennomført
Pelle har fullført andre dag i VM-runden Rally Norway. Dagen startet med en lang etappe utenfor Elverum, før den fortsatte med en kortere etappe ved Terningmoen.
Så gikk turen til fjells med etappen ”The Mountain”. Dette var en etappe som var veldig vanskelig å kjøre for alle førerne. I natt kom det snø, og det fortsatte å fyke litt snø utover dagen oppe på fjellet. Sammen med mildt vær og tåke gjorde dette kjøreforholdene krevende. Dagen fortsatte med en etappe på Lillehammer, en på Ringsaker og til slutt en publikumsetappe midt i Hamar.

Bilen har fungert godt hele veien, det har ikke vært noen tekniske problemer og ingen uhell. Det har vært noen små turer ut i snøfonnene, men Pelle har klart å dra bilen inn igjen. Ved et tilfelle kom en note litt sent, heldigvis var dette ved et veidele og det ble bare en liten tur under sperrebåndene. Kjøringen har ellers gått jevnt og fint hele veien. Teamet og mekanikerne jobber godt for at alt skal fungere når Pelle er inne til service før, mellom og etter fartsetappene.

Pelle er glad for å ha kommet så langt i løpet uten problemer, og ser nå frem til siste dagen i morgen. Det er en helt spesiell opplevelse å delta i en VM-runde. Det er også veldig god stemning og mange publikummere på alle fartsetappene, ved service og alle steder de kan få sett bilene og førerne.

I morgen, søndag, starter dagen med service kl. 06.50 for første bil, før det kjøres fire fartsetapper på til sammen 97 km. Dagens siste etappe er på Elverum og er den lengste fartsetappen i helgens Rally Norway. Den er hele 44,28 km lang. Denne kjøres for andre gang i løpet av helgen. Premieseremonien begynner i Hamar kl. 15, og Pelles mål om å kjøre over målrampen søndag ettermiddag etter et godt gjennomført rally er innen rekkevidde.

Pelle og teamet ser frem til siste dag i VM-runden Rally Norway 2007.


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™