|
 
Sesongslutt
Siste løp er nå kjørt for i år og det var Bjerke sprinten. Resultatet ble ble en 7. plass totalt. Vi var 7,7 sekunder bak vinneren på tilsammen to omganger. Dette var første gang jeg kjørte Bjerkesprinten dermed ble første omgang litt sånn prøv og feil. Noen plasser satset jeg litt for mye og noen steder kunne jeg gasset mer. Det er ofte sånn med løp en ikke har kjørt tidligere. Han som vant kjørte løpet for femte gang så det er helt klart fordel. Neste gang vi kjører Bjerke sprinten skal resultatet bli et helt annet, da har jeg muligens vinnersjanse. Jeg kommer gjerne igjen på Bjerkebanen for det var et skikkelig artig løp inne på travbanen. Kort og intensivt, i tillegg var det bra tilrettelagt for publikum med god oversikt over løypa. Når bilene forsvant ut på ytre bane kunne man følge dem på storskjerm.

Selv om sesongen nå er slutt har det vært tidvis hektisk. Vi har vært ute på promo turne for det nye rally brødet rundt på de forskjellige butikkene som selger det. Vi har kun Spar på Vigeland igjen nå før jul. Vi skal prøve å få lagt ut noen bilder. Det lønner seg å spise mye rallybrød og være med i konkuransen, vi har premier for over 10000,- Kan nevne at 1. premien nå til jul er den raskeste fjernstyrte bilen til Nikko..

Ellers er det også andre forberedelser før neste sesong, det går fort mot ny sesong, men vi har et veldig godt utgangspunkt med tanke på bilen. Det er ikke så store ting vi skal gjøre med den. Bilen er bare kjørt en halv sesong siden det meste var nytt. Må si det er deilig nå i år og kan gå mot en ny sesong å vite at bilen blir klar i god tid før sesongen starter. I fjor jobbet vi som gale og visste ikke helt når vi skulle bli ferdig.
I tillegg er vi inne i en tid med mye jobbing mot sponsorer for neste år.

Jeg kommer tilbake med mer info under veis.

Siste 5
Det ble en våt dag på Rudskogen, mildt sagt.   15.10.2006
Dette var kjipt !!   06.10.2006
Etter Rally Larvik   19.09.2006
Klart for Rally Larvik   08.09.2006
Endelig!!   02.09.2006
:: Vis liste

Sponsorer
 
 
FarAppz™ NewsPublish 0.9 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™