|
 
Pelle Erland Motorsport
3. plass til Pelle i Bjerkesprinten
Pelle kjørte inn til en 3. plass i lørdagens Bjerkesprinten. Kun et knapt tidel skilte fra andreplassen, Thomas Kvam. Vinner av løpet var Bernhard Kongsrud.
Pelle i fint driv på Bjerkebanen i mai 2007 Pelle i fint driv på Bjerkebanen i mai 2007Sprintrallyet gikk på Bjerke travbane, på en 1,9 km lang trasé (SS), og rundt 70 biler deltok. SS'en ble kjørt to ganger, og løpet var dermed tilsammen 4 km.
 
Det gikk litt sakte for Pelle i starten på SS1, da blant annet sterk vind på grusbanen gjorde at han mistet sikten idet han kom ut på banen. Han kom så bedre inn i kjøringen igjen utover i SS'en. I SS2 fikk han en mye bedre start og kom godt ut. En bomgiring halvveis i SS'en og litt for mye drifting i siste sving gjorde at andreplassen glapp. Men Pelle og teamet er godt fornøyd med resultatet. Bilen fungerte veldig godt hele løpet.
 
- Det er veldig moro å kjøre sprintrally. Det er bra for publikum, og Bjerkebanen er en morsom bane å kjøre, sa Pelle.
 
Vant drifting-konkurransen
For første gang ble det testet ut å ha drifting-konkurranse før selve løpet. 10 biler deltok på dette. I konkurransen fikk bilene poeng for beste sladd rundt en hel sving, og poeng for beste tid. Vinneren var den med best tid og stilpoeng sammenlagt. Pelle vant klassen for biler med firehjulstrekk.
 
Redaktøren kartleser
Kartleser/andrefører på Bjerkesprinten var redaktør i PEM, Inge Manfred Bjørlin.
 
- Det var veldig moro å delta. Det var en ny opplevelse å være med i bilen under et løp. I et sprintrally er det ikke mange oppgaver for en kartleser, så det var bare kos og jeg nøt turen. Det var spennende og det gir et adrenalinkick når du kommer i 130 km/t inn i en sving, forteller Inge.

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™