|
 
Presseklipp
Krasj kan koste Erland 200.000 kroner
Pelle Erland frykter at den dramatiske smellen i Rally Bergen vil koste ham rundt 200.000 kroner.
- Nytt karosseri koster fort rundt 150.000 kroner. Er jeg heldig får jeg presset prisen ned i 100.000, er jeg uheldig kan det koste enda mer. Og i tillegg kommer det en del mindre kostnader, sier Erland.

Mandalitten presiserer at han i den to uker lange perioden han har gått sykemeldt, har prioritert helsen fremfor å jobbe med bilen. Derfor har Erland foreløpig ikke god nok oversikt over kostnadene til å gå ut med nøyaktige tall.

Likevel går det mot at en tredjedel av årets budsjett ryker når rallybilen hans nå skal bygges opp igjen nærmest fra bunnen av.

600.000
- Totalbudsjettet for årets sesong ligger på rundt 600.000 kroner. I dette er det tatt høyde for at det kan skje ulykker som betyr store bilreparasjoner, men det er klart at en god slump forsvinner nå, sier Erland.

Sørlendingen innrømmer at han, til tross for at det fortsatt er en del sponsorpenger igjen, kan bli tvunget til å bruke av sine egne sparepenger for å få bilen konkurranseklar igjen.

- Heldigvis ser det ut til at mye av understell, motor og girkasse fortsatt kan brukes. Det hjelper litt, forteller mandalitten.

Snurret ti-tolv ganger
Det var under Rally Bergen lørdag 2. juli at Erland kom feil inn mot en bakketopp. Det hele endte med en fryktelig krasj i 150 kilometer i timen og påfølgende ti-tolv snurringer.

25-åringen har, etter råd fra legen, tatt det helt med ro siden de voldsomme rundkastene. Først i dagene som kommer vil han forsøke å starte med lett trening igjen.

- Jeg må bare føle meg fram. Jeg kjenner fort smerter i nakken hvis jeg anstrenger meg, så det er viktig å være forsiktig. Men jeg har fortsatt et håp om å være tilbake i rallysirkuset til årets siste NM-runde 24. september. Det er viktig at jeg kommer meg fortest mulig tilbake i bilen igjen, sier Pelle Erland.
FVN.no

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™