|
 
Pressemeldinger
Pelle kjører sommerrally i Grimstad
Lørdag 28. juli kjører Pelle Bema Sommerrally i Grimstad. Konkurransen er et nasjonalt sprintrally på asfalt, og to av fire etapper går på rundbane sentralt i Grimstad.

 - Jeg er fornøyd om jeg kommer blant de fem beste, sier Pelle.

 

Det kjøres tre forskjellige SS’er, der SS1 og SS4 går på samme rundbane på Østerhus industriområde. Totalt er løpet på ca. 120 km og 35 km er fartsetapper.

 

- SS1 og 4 er ganske greie. De er litt bakkeløpaktige og burde passe meg bra. Disse SS’ene er også veldig fine for publikum. SS2 og 3 er veldig krevende, men spennende, sier Pelle.

 

Bilen fungerer veldig bra, og er gjort klar for asfaltløp. Pelle kjørte gjennom løypa på torsdag, så nå er alt opp til fører og kartleser.

 

- Det er mange som starter i år og mange gode, så det blir spennende. Det er en stund siden jeg har kjørt nå, jeg har ikke kjørt løp siden bakkeløpet på Konsmo 2. og 3. juni, forteller Pelle.

 

Mekaniker som kartleser

Denne gangen er det en av mekanikerne som skal være kartleser. Stein Jacob Knaben har tidligere lest litt for N3 og Volvo original, men aldri forsøkt seg i en så rask bil. Pelle og Knaben har aldri kjørt sammen før, men Pelle kan melde om at det gikk veldig fint på gjennomkjøringen.

 

- Vi må føle oss frem litt til å begynne med, sier Pelle

 

Nytt treningsopplegg

Pelle har satset ekstra på fysisk trening i år. Å holde ut lange løp krever god fysikk for ikke å bli for sliten og for å holde på konsentrasjonen. Dette fikk Pelle testet godt under VM-runden på Hamar i år. Fra januar har Pelle trent fysisk regelmessig og lagt om kostholdet. Han har gått ned flere kilo, er i bedre form enn noensinne og klar for nye løp.


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™