|
 
Klart for Rally Larvik
Fra Grindalsmoen Rallysprint
Da er det klart for rally Larvik. Dette er den eneste av Nm rundene som går på asfalt i år, det blir også mitt første skikkelige rally med den nye bilen.
I helgen var vi avsted og fikk testet bilen litt mer på asfalt. Det var nyttig siden jeg ikke var helt fornøyd med den under Grindals moen, synes den understyrte for mye. Jeg mente dette lå i diffrensialene. Etter noen testrunder på Rudskogen og noen nye innstillinger på diffrensialene ble bilen mye bedre. Prøvde også noen nye instillinger på oppsettet. Det er veldig fint med sånne testdager for da har man tid til å prøve ulike instillinger på bilen for å få den best mulig. Det er ikke få innstillinger på en slik bil.
Videre kjørte vi også en liten test på en asfalt vei i området, veien var av en litt mer ujevn karakter med humpete asfalt. Her fikk vi trent på å skrive egne noter. Det ble ikke så mange turer men nok til å konstatere at bilen fungerte meget bra. Fikk også tilpasset oppsettet til en slik type vei. I Larvik er det nok mye finere underlag men det kan være bra å ha testet det til en annen gang.
Jeg er veldig fornøyd med helga, bilen har fungert knirkefritt og føler den går bedre enn noen gang.
Helgen har gitt meg flere positive svar og jeg har mange flere tanker og ideer som skal testes før sesongen er omme, dette for å få bilen (og sjåfør) best mulig.
Nå gleder jeg meg til lørdag og nytt løp. Ambisjonene er ikke så høye da dette er første ordentlige rally med ny bil, i tillegg på asfalt veier. Det er veldig spesielt med asfalt rally, det går fryktelig fort og ikke rom for feil. Det vet jeg alt om, tenker da på Bergen i fjor. Det kommer nok til å sitte i kroppen en stund så det viktigste blir nå å kjøre, få godfølelsen tilbake og ikke minst også komme i mål. Dette er også første gang jeg kjører dette løpet men har hørt det skal være et artig løp.

Siste 5
Sesongslutt   23.11.2006
Det ble en våt dag på Rudskogen, mildt sagt.   15.10.2006
Dette var kjipt !!   06.10.2006
Etter Rally Larvik   19.09.2006
Klart for Rally Larvik   08.09.2006
:: Vis liste

Sponsorer
 
 
FarAppz™ NewsPublish 0.9 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™