|
 
Pressemeldinger
Pelle kjører helgens Bjerkesprint
Bjerkesprinten 2007 kjøres lørdag 19. mai på Bjerke Travbane, og Pelle gleder seg til å delta også i år. Løpet er et spennende løp på grusbane. Dette er andre gang Pelle deltar på dette sprintrallyet.

Pelle på Bjerkesprinten 2006Da Pelle kjørte Bjerkesprinten for første gang i fjor ble det litt prøving og feiling.

 - Noen plasser satset jeg litt for mye, og andre steder kunne jeg satset litt mer. Det er ofte sånn med løp en ikke har kjørt tidligere. Han som vant kjørte løpet for femte gang så det er helt klart en fordel, forteller Pelle.

Resultatet i fjor ble en 7. plass for Pelle, kun 7,7 sekunder bak vinneren. Etter løpet var Pelle helt klar:

- Jeg kommer gjerne igjen på Bjerkebanen for det var et skikkelig artig løp inne på travbanen. Kort og intensivt, i tillegg var det bra tilrettelagt for publikum med god oversikt over løypa.

Bjerkesprinten består av en spesialprøve (SS) på 1,9 km som kjøres sammenhengende på hovedbane, indre bane og treningsbane. Det kjøres fortløpende med ca. 30 sekunder mellom de startende. Prøven kjøres to ganger, og førerne kjører dermed 4 km. Det kan kjøres en tredje runde, men dette avhenger av antall deltagere).

PEMs redaktør som kartleser
Redaktør for Pelle Erland Motorsport, Inge Manfred Bjørlin, debuterer som kartleser i helgens sprintrally. På et sprintrally som dette kreves det ikke at man må lese kart, men det er et krav at det er kartleser. Redaktørens oppgave blir å sitte på, kontrollere tider og annet. Han gleder seg!


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™