|
 
Pressemeldinger
7. plass for Pelle i sommerrally i Grimstad
Pelle kjørte inn til en 7. plass totalt og 3. plass i sin klasse under helgens Bema Sommerrally i Grimstad. Det var et flott løp tross vekslende værforhold.

Pelle i sjikane på SS4 i Sommerrally i GrimstadDet kom en rekke lokale regnbyger under årets løp, og det har nok noe av skylden for at hele 29 av de rundt 100 startene måtte bryte løpet. Men tross været mener Pelle det var et fint løp med fine veier.

- Det var et veldig gøy løp å kjøre. Det var spennende etapper, og det er morsomt å kjøre på asfalt, sier Pelle.

Bilen fungerte veldig fint hele løpet, bortsett fra litt bremseproblemer. Bremsene tok dårligere og dårligere gjennom løpet og Pelle tapte litt gjennom hele veien på dette. Det gjorde at han ble litt reservert og måtte bremse ned litt tidlig hele veien. På asfalt går det veldig fort og det er viktig at bremsene fungerer godt.

Sjikanen på SS4
I SS4 ble den ene sjikanen avgjørende for resultatet. En bil tok ved et uhell et av traktordekkene midt i fronten så det ble skjøvet ut i grøften. Etter det var det mulig å unngå sjikanen ved å kjøre rett frem. En rekke førere valgte å holde god fart og unngå sjikanen, mens Pelle og en del andre valgte å fortsette å kjøre riktig gjennom sjikanen. Det var ingen faktadommere til stede ved sjikanen og dermed kunne man ikke straffe noen, og sjikanen fikk avgjørende betydning for resultatet på SS4. De som kjørte rett frem tjente flere sekunder per runde, og Pelle tapte antagelig minst én plass på denne sjikanen.

Godt samarbeid i bilen
Samarbeidet med kartleseren fungerte fint i helgens løp.

- Kartleseren hang godt med, det var bra til å være første gang, forteller Pelle. Vi hadde også skrevet egne noter denne gangen, og de fungerte veldig godt.


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™