|
 
Pressemeldinger
Pelle har fullført Rally Norway
Rett før kl. 14 på søndag var Pelle ferdig med siste etappe på VM-runden Rally Norway, og teamet fikk tekstmeldingen ”Vi er i mål!”. Dermed har han nådd målet om å gjennomføre det første VM-løpet på norsk jord.

Rally Norway 2007 - SS18Foreløpig offisiell resultatliste viser at Pelle kom inn på en 35. plass. 64 biler fullførte av 74 startende. Ved å ha kjørt en VM-runde har Pelle fått god og viktig erfaring, og veldig mye kjøretrening med den nye bilen. Hele 110 mil er tilbakelagt totalt med transportetapper og fartsetapper. Dette legger et godt grunnlag for den videre satsingen i 2007.

En lettet Pelle kunne på ettermiddagen kjøre over målrampen i Hamar sentrum etter et fullført løp og med en hel bil.

Deler av teamet, som ikke hadde oppgaver på service, fulgte spent med på dagens siste etappe på Elverum. Dette er lengste etappen i rallyet, hele 44,28km, som nå ble kjørt for andre gang. Teamet stod plassert i et publikumsområde på siste tredjedel av etappen. Da de første startende passerte var det tett snødrev og det var stor spenning om hvordan forholdene ville være når Pelle kom. Været lettet, men veien var sporete, oppkjørt og nesten ren grus da Pelle kom i høyt tempo over et gårdstun, inn i en venstresving, ned en slakk høyre før det gikk videre i godt tempo over en slette inn mot skogen.

Pelles kartleser under Rally Norway har vært Tormod Kvisler. På service har Pelle hatt med seg fem mekanikere i tillegg til teamsjef Per Einar Erland. Også en rekke andre personer har vært med teamet hele helgen og fylt ulike roller rundt løpet.


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™