|
 
Nyhetsarkiv
 
PEM på plass i Mandal sentrum
I forbindelse med Rally Sørland, en folkefest på "hjemmebane", har Pelle Erland Motorsport lagt ned litt ressurser for å profilere seg selv i byen.
Shakedown i Mandal
Det ble en stor publikumssuksess i Mandal, shakedown som startskudd for Rally Sørland med flere tusen tilskuere som fikk en kjempeopplevelse.
6. og 4. plass i NM-åpningen i bakkeløp
De to første rundene i NM-bakkeløp ble kjørt i Korketrekker'n denne helgen. Resultatet for Pelle ble 6. plass på lørdag og 4. plass på søndag.
KNA Ford Rally Stavanger 2005
Da er det tid for litt kjøring igjen, denne helgen er det rallyrunde i Stavanger. Det skjer i løpet av noen timer på lørdag ettermiddag, 4 fartsprøver som skal kjøres 2 ganger.
Oppdateringer fra Stavanger
Vi har fått inn noe foreløpige rapporter fra Stavanger, hvor Pelle lå på 6 plass allerede etter SS1.
"Snurret ned fra pallen"
Det ble bare 6. plass for Pelle i Rally Stavanger, etter at han snurret i siste sving før mål på SS5. -Det skulle ikke være mulig, sier en irritert Pelle nå etter løpet.
Rally Finnskog er i gang
Litt før kl. 17.00 fredag ettermiddag kjørte Pelle Erland over startrampen på Kongsvinger, da var Rally Finnskog Norway 2005 i gang for hans del.
Strålende vær på Finnskogen
Da er førerne godt igang med andre dagen på Rally Finnskogen, de har nå kjørt ss4 og 5 og vært inne på første service i dag.
Pelle inn på 5. plass i Rally Finnskog
Det ble et bra resultat på Rally Finnskog i helga, en 5. plass i sin klasse og 12. plass på totallisten. Etter en noe forsiktig start på fredag kveld, ble det kjørt med bedre tempo gjennom dagens 8 fartsetapper.
Testkjøring
Torsdag kveld hadde Pelle og Tormod leid en skogsvei for å teste bilen før helgens løp.
Side:  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™