|
 
Det ble en våt dag på Rudskogen, mildt sagt.
Her spilte været oss et puss. Før start var det uhyre vanskelig å vite hvilke dekk man skulle velge. Regn eller tørrværs dekk (slicks). Været var fryktelig ustabilt. Men det så ut til og bli opphold. Vi hadde internett i bussen og følgte nøye med på værmeldingene og de meldte oppholdsvær. Det samme gjorde en meterolog som en hadde vært i kontakt med på formiddagen. Dermed valgte vi slicks som de fleste andre, noen få valgte regnværs dekk. Det så bra ut og flere kjørte med oppholdsvær.

Da det nærmet seg vår klasse kom regnet, himmelen åpnet seg, bokstavelig talt. Med et slikt regn vær ble dette ikke noe trivelig. Bilen vannplanet i et sett og for de som har prøvd det er ikke det noen god følelse. Her tapte vi masse tid i forhold til dem som kjørte på tørt og på de få som hadde valgt regn dekk. Det var en tohjuls trekt bil som hadde beste tid men dem fikk kjøre før regnet kom i motsetning til oss, da ser man hvor mye regnværet og dekkvalget spiller inn. Det er som natt og dag.

2. omg ble det opphold for alle bilene men enda var det vått på banen så forstatt stor fordel med regndekk. Her ble det en litt bedre tid men fortsatt sjanseløs.
3.omg var det også opphold, det så nå ut til å bli bedre, enn så lenge. Igjen kom regnet rett før vår klasse og enda mer sjanseløse var vi. Det ble til slutt en to hjulstrekker som vant og det skal nesten ikke gå ann hvis føret hadde vært likt for alle. Litt synd var det for dette var et løp jeg hadde gledet meg til og hadde gode muligheter for en toppplassering, hvis alt hadde klaffet. Men sånn er rally. Jeg hadde også med en av sponsorene mine som kartleser, Frank fra Farweb. Oppgaven hans var å telle til to, altså to runder.
Det bestod han med glans : )
Opplevelsen ble ikke helt som den kunne blitt hvis været hadde vært tørt, men gøy hadde det vært. Det ble mye sladding og Frank mente i ettertid at han var nok den som hadde sittet på i løpet der Evo’n hadde kjørt mest sidelengs, det skal jeg være enig..
Det ble en 11 plass tilslutt.

Siste 5
Sesongslutt   23.11.2006
Det ble en våt dag på Rudskogen, mildt sagt.   15.10.2006
Dette var kjipt !!   06.10.2006
Etter Rally Larvik   19.09.2006
Klart for Rally Larvik   08.09.2006
:: Vis liste

Sponsorer
 
 
FarAppz™ NewsPublish 0.9 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™