|
 
Pressemeldinger
Skalldyrrally og Pellebrød på skalldyrfestivalen 2007
Pelle Erland og rallybilen er på plass igjen på årets skalldyrfestival stedet blir samme som i fjor, utenfor Edgar’s Bakeri i bryggegata.

Igjen blir det mulighet for å se nærmere på en fullblods rallybil, og for de som har lyst så kan de prøve å måle krefter mot Pelle i et WRC-rally på Playstation…

 

Hovedpremien i Pellebrød-konkurransen

Det er nå et år siden Edgar’s Bakeri og Pelle Erland lanserte norges første og eneste rallybrød. Det var også starten på konkurranse om hvem som kunne spise flest brød, og innlevering av brødposer. I løpet av året er det kommet inn opp mot 2000 poser, og det har vært 2 trekninger med spennende premier.

I forbindelse med lansering ble det også satt opp en ekstra hovedpremie, til den som klarte å levere inn flest poser frem til Rally Sørland i vår. Premien er en radiostyrt kopi av Pelles Mitsubishi Evo VI, lik den som vist på bildet. Opptelling er gjort og overrekkelsen til vinneren vil skje på vår stand på lørdag kl. 15:00. Det vil også bli et par ekstrapremier.

 

Skalldyrrally

Pelles Skalldyrrally på Playstation kjøres også i år, med flott pokal til vinneren. Her gjelder det å holde hodet kaldt og tunga rett i munnen. Det vil bli kjørt en utvalgt etappe fra en WRC-runde, og den som klarer bestetiden får med seg pokalen hjem på lørdag. Velkommen innom vår stand for å teste dine kvaliteter som rallykjører. Konkurransen avsluttes kl. 17:00 på lørdag med premieutdeling.
Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™