|
 
Etter Rally Larvik
Rally Larvik er over. Norges eneste NM-runde på asfalt.
Et løp som ikke gikk helt som det skulle. Etter starten på SS1 slet vi veldig med å finne flyten, dette var egentlig ventet etter nesten ett år vekke. Litt over halveis begynner det å løsne men ikke lenge etter så mister vi bremsene. Da var det bare å roe ned og ta seg til mål. Dermed tapte vi endel tid. Trudde først bare bremsene hadde blitt varme og borte av den grunn, da jeg så nærmere på dem viste det seg at all bremse væsken var pumpet ut gjennom venstre bremsekaliper foran. Vi fikk fylt på noe bremse væske men til ingen nytte. Vi vurderte om vi bare skulle bryte men bestemte oss for bare å trille gjennom de to neste prløvene, for så å komme til service.

Dette tapte vi flere minutter på men jeg tenkte på kjøretreningen jeg ville gå glipp av, det trenger jeg sårt nå. På service fikk vi ordnet problemet og kunne forstette. Etter løpet er jeg glad vi gjorde det, vi tok oss til mål og fikk verdi full kjøretrening. Resultatet ble selvfølgelig veldig dårlig etter å ha tapt flere minutter. Vi fikk også 40 sekunder tidstraff etter en service, men det spilte jo lite rolle da vi hadde tapt mye fra før. Utover dagen ble ikke tidene allverdens heller men det ventet jeg heller ikke, føler meg mer og mer komfortabel inni bilen og det er det viktigste.

Bedre tider kommer med mer kjøring. Vet også hvor og hvorfor jeg taper. I tillegg ble Kartleseren skikkelig dårlig med influensa utover dagen, det gjorde ikke tingene bedre. Gledelig er det at bilen igjen fungerte bra etter vi fikk orden på bremsene.

Nå ser vi fremover mot Rally Hedmark til helga. Da er det grus under hjulene. Dette er et meget røft løp som tar hardt på bilene. Men jeg gleder meg og håper på et greit gjennom ført løp, men selvfølgelig med bedre resultat enn i larvik. En plass blant de ti hadde smakt men det får vi se, det er ikke det vikstigste nå. Det er neste år som teller med tanke på resultater. Jeg har fått testet alt for lite enda til å kunne hevde meg nå.

Siste 5
Sesongslutt   23.11.2006
Det ble en våt dag på Rudskogen, mildt sagt.   15.10.2006
Dette var kjipt !!   06.10.2006
Etter Rally Larvik   19.09.2006
Klart for Rally Larvik   08.09.2006
:: Vis liste

Sponsorer
 
 
FarAppz™ NewsPublish 0.9 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™