|
 
Nyhetsarkiv
 
Pelle trives ute i sporet...
Det var noe spesiell følelse for Pelle de forste kilometerne, men så begynte det å stabilisere seg litt. Det var førtse tur i rallyløypa etter rullingen i Bergen, men så var det også med en helt annen bil.
Kartlesers opplevelse fra Rally Bergen
Nå er det snart 3 ½ uke siden Pelle og jeg fikk ”omvisning” i Bergen. En slik rulling som vi hadde var en guffen opplevelse.. Prøver å skrive ned noen ord om hvordan jeg som kartleser følte episoden
Video fra Rally Bergen
Nå er det gått et par uker siden ulykken i Bergen og vi kan melde at formen er oppadgående for både Pelle og Gustav.
Formiddagsrapport fra Trøndelag
Da er Pelle og Stig igang med NM-runden i Trondheim, de har gjort unna 2 fartsetapper nå, og ligger så langt på en 8. plass totalt.
Molkebakken Grand Prix
Lørdag var det igjen klart for fartsfest i Mandal, med Molkebakken Grand Prix – olabilløp, et kjempeflott arrangement i beste ”Rally Sørland ånd”.
Nok en 2.plass til Pelle
2.plass ble også status i den 4. NM-runden i bakkeløp på Egersund Motorbane, som ble kjørt på søndag. Pelle åpnet med en god tid i prefinalen, inn på 1.28.20, men var ikke helt fornøyd allikevel.
2. plass i den 3. NM-runden i bakkeløp
Det ble tett kamp fight mellom Roger Bakken og Pelle Erland på Egersund Motorbane i dagens runde i bakkeløp.
3. og 4. runde i bakkeløp til helgen
Da er Team PEM klar for to nye NM-runder i bakkeløp.
Flott andreplass i Rally Lillehammer
Pelle kjørte i dag inn til en flott andreplass i Rally Lillehammer 2005, sesongens andre runde i sprintrallycupen. Han kjørte i mål kun 4 sekunder bak vinneren Tord Linnerud.
Rally Sørland, en flott oppvisning på hjemmebane
Pelle og Stig kunne lørdag kveld kjøre over målrampen og inn til en 2. plass totalt i Rally Sørland 2005. En solid andreplass fikk de i sitt første rally sammen, bare 47 sekunder bak vinneren Martin Stenshorne.
Side:  1  2  [3]  4  5  6  7  8  

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™