|
 
Pressemeldinger
 
Pelle Erland på 9. plass i «comeback» i Rally Sørland
Rally Sørland 2009 ble et flott arrangement, og Pelle Erland med kartleser Frank Rue kjørte inn til en god 9. plass sammenlagt, og en 4. plass i sin klasse. Bilen fungerte bra gjennom to flotte dager på skogen.
Skalldyrrally og Pellebrød på skalldyrfestivalen 2007
Pelle Erland og rallybilen er på plass igjen på årets skalldyrfestival stedet blir samme som i fjor, utenfor Edgar’s Bakeri i bryggegata.
7. plass for Pelle i sommerrally i Grimstad
Pelle kjørte inn til en 7. plass totalt og 3. plass i sin klasse under helgens Bema Sommerrally i Grimstad. Det var et flott løp tross vekslende værforhold.
Pelle kjører sommerrally i Grimstad
Lørdag 28. juli kjører Pelle Bema Sommerrally i Grimstad. Konkurransen er et nasjonalt sprintrally på asfalt, og to av fire etapper går på rundbane sentralt i Grimstad.
To helger med sprintrally og bakkeløp
Denne helgen kjørte Pelle inn til 4. og 5. plass i bakkeløp på Konsmo, og sist helg ble det 3. og 6. plass i sprintrally på Lillehammer og på Grindalsmoen.
Pelle kjører helgens Bjerkesprint
Bjerkesprinten 2007 kjøres lørdag 19. mai på Bjerke Travbane, og Pelle gleder seg til å delta også i år. Løpet er et spennende løp på grusbane. Dette er andre gang Pelle deltar på dette sprintrallyet.
Flott Rally Sørland-helg for Pelle
Pelle Erland deltok i helgens Rally Sørland og kom inn til en fin 9. plass. Hele løpet gikk over to dager og hadde ni fartsetapper (SS’er).
Trekning i Pellebrødkonkurransen
Den andre deltrekningen er foretatt i Pellebrødkonkurransen. De som kjøper Pellebrød kan levere inn brødposer og være med i en konkurranse. Innlevering av 10 brødposer gir deg et lodd i konkurransen om flotte premier.
Pelle har fullført Rally Norway
Rett før kl. 14 på søndag var Pelle ferdig med siste etappe på VM-runden Rally Norway, og teamet fikk tekstmeldingen ”Vi er i mål!”. Dermed har han nådd målet om å gjennomføre det første VM-løpet på norsk jord.
Andre dag i Rally Norway vel gjennomført
Pelle har fullført andre dag i VM-runden Rally Norway. Dagen startet med en lang etappe utenfor Elverum, før den fortsatte med en kortere etappe ved Terningmoen.
Side:  [1]  2  3  

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™