|
 
Nyhetsarkiv
 
Litt bilder fra "vårens raskeste eventyr"
Da er årets Rally Sørland over og vi er gjennom 9 fartsetapper med like hel bil :) Her er litt bilder fra helga, pressemelding kommer i løpet av kvelden.
Rally Sørland 2009
Da er det igjen tid for vårens raskeste eventyr... Og Pelle vil være tilbake i rallysporet nå på hjemmebane.
Test på Goksem
Onsdag kveld ble det tid til en kort liten test på Goksembanen. Det var godt å få noen få runder før helga.
Pelle deltar i Rally Sørland i helgen
For 26. gang arrangeres Rally Sørland. Grusrallyet går av stabelen 2. - 3. mai, og er tellende NM-runde. I år kjører Pelle med ny kartleser.
Bakkeløp og sprintrally
Et godt kjørt sprintrallt 25. august endte først med en 3. plass for Pelle, men endte så foreløpig med en utelukkelse fra løpet etter en juryavgjørelse. Det er sendt inn appell. Bakkeløp 18.-19. august gav 5. plass begge dager.
Pellebrød
Det er nå et år siden Pellebrød ble lansert under fjorårets skalldyrfestival. Det har også vært et år med konkurranse om å spise flest brød, for ved innlevering av brødposene blir en med i trekning med kule premier 2 ganger i året til.
Rallystemning
Det var en utrolig stemning da byen åpnet fredag kveld. Skalldyrfestivalen har vel sjelden hatt en så fin fredags kveld med tanke på været og samtidig så mye folk. Også i år ble det kjørt Pelles Skalldyrrally på standen i helgen
3. plass til Pelle i Bjerkesprinten
Pelle kjørte inn til en 3. plass i lørdagens Bjerkesprinten. Kun et knapt tidel skilte fra andreplassen, Thomas Kvam. Vinner av løpet var Bernhard Kongsrud.
Rally Sørland 2007
Flott vær og godt stemning både på publikumsetappen Gismerøya fredag og ute i løypa på lørdag.
Kort oppdatering fra PEM

Side:  [1]  2  3  4  5  6  

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™