|
 
Pellebrød
PELLEBRØD - Norges første og eneste rallybrød
Innlevering av 10 brødposer gir deg et lodd i konkurranse om flotte premier, flere innleveringer gir flere lodd. Hvem kan samle flest?
  • Premier for over 10.000,-
  • 3 trekninger!
  • Unik hovedpremie!


Pelle Erland er dobbel norgesmester, i rallycross og bakkeløp. Nå satses det mot toppen i rally-NM. Der deltar han i den største klassen, Gr.A/WRC, med sin Mitsubishi Lancer Evo VI. For at Pelle skal yte maksimalt i rallysporet er riktig kosthold ytterst viktig, så da norgesmesteren møtte bakermesteren på Edgar’s Bakeri, ble resultatet et ekte rallybrød – bakt for fart og spenning.


For å holde optimal konsentrasjon og høy hastighet på trange rallyveier, må fører, kartleser og bilen få riktig drivstoff.

For å skape det beste brødet må bakermester og ingrediensene være av ypperste klasse. Derfor serverer her Edgar’s Bakeri et næringsrikt og godt brød, signert av Pelle med ferske rallyspor.


Ta vare på brødposene – bli med i trekning

Innlevering av 10 brødposer gir deg et lodd i konkurranse om flotte premier, flere innleveringer gir flere lodd. Hvem kan samle flest?

Brødposene kan leveres på Lekehuset Ringo i AMFI Mandal, Mandal TilbudCenter eller på Edgar’s Bakeri på brygga. Eller sendes inn med post, adresse finner du på web.

HUSK! Ditt navn, adresse og telefon sammen med posene, egne konvolutter kan fåes på innleveringsstedene.


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™