|
 
Pressemeldinger
 
Pelle tilbake i rallysporet
Det er lørdag morgen, klokken viser 10.40 og solen skinner over Momarken denne flotte høstdagen. Opp på startrampen kjører en blå Volvo med 106 på siden. Bak rattet sitter Pelle Erland med Gustav Rogstad i kartleserstolen.
Pelle Erland kjører igjen til helgen.
Førstkommende lørdag er det klart for NM-runde i rally igjen. Da skal det kjøres totalt på 250,51 km, hvorav 67,72 km er spesialstrekninger, fordelt på 10 stk SS.
Dramatisk rulling for Pelle i Rally Bergen.
Det gikk veldig galt for Pelle og gjestekartleser Gustav Rogstad i Bergen. Vi har fått pratet med Pelle etter ulykken og fått han til å fortelle hvordan dette skjedde.
Rallyløp med innlagt fergetur
Til helgen settes turen vestover for Pelle Erland og teamet, mot Bergen og deltagelse i NMK Rally Bergen. Der skal det kjøres 73,5 km på lørdag, hvorav 29,3 km er fartsetapper.
Fin 8. plass til Peller Erland i helgens NM-runde
Status fra KNA Rally Trøndelag ble en 5. plass i sin klasse og 8. plass på totallisten for Pelle Erland i dag. Det er hans beste NM-plassering i rally til nå.
Pelle gleder seg til NM-runde på grus til helgen
Førstkommende helg er det klart for 4. NM-runde i rally, KNA Rally Trøndelag som er det første som kjøres på barmark i NM-sesongen.
Pelle nr 2 i Rally Sørland!
Lørdag kunne en veldig fornøyd Pelle kjøre over målstreken etter å ha tilbakelagt 9 SS’er i Rally Sørland i helgen. Han kom inn på en solid andreplass, bare 47 sekunder bak vinneren Martin Stenshorne.
"Snurret ned av pallen"
Det lå godt an til en flott dag for Pelle Erland i Stavanger på lørdagens rallyrunde, hvor han etter 3 fartsetapper hadde plassert seg på en god 2.plass.
Side:  1  2  [3]  

Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™