|
 
Pelle Erland Motorsport
Rallystemning
Det var en utrolig stemning da byen åpnet fredag kveld. Skalldyrfestivalen har vel sjelden hatt en så fin fredags kveld med tanke på været og samtidig så mye folk. Også i år ble det kjørt Pelles Skalldyrrally på standen i helgen

Det var masse folk innom Pelle’s stand for å se på rallybilen, kjøre Playstation i ekte rallystoler eller ta en matbit hos Edgars.

 

 


Pelles Skalldyrrally 2007

Også i år ble det kjørt Pelles Skalldyrrally på standen i helgen, det var rigget med rallystoler og Playstation i tilhengeren til Pelle. Alle som ville kunne der få prøve seg bak rattet i en rallybil og kanskje med håp om å få med seg den store pokalen som stod å ventet på vinneren. Hvor mange som kjørte er vanskelig å si, men det var kø for å få kjørt hele helgen. Det ble kjørt en fartsetappe og konkurrert om bestetid der, den endte til slutt på 2.23.40 Det var Sindre Lindland fra Holum som hadde den tiden og som da fikk overrakt pokal av Pelle på lørdag ettermiddag.

 Internt Pelle Erland Motorsport oppgjør

Det ble også tid til en liten oppvisningskjøring på Playstation, en liten intern konkurranse mellom Pelle Erland og Michael W. Rue, som hadde ansvar for gjennomføring av konkurransen. De har erfaring bak rattet på hver sine områder, Pelle har mest tid bak rattet i en WRC-bil og Michael har mest tid bak rattet i WRC på Playstation. Det viste seg også når de kjørte, for her var det en veldig jevn konkurranse, og begge like konsentrert. Denne gangen var det Michael som kom først i mål, bare 2 sekunder foran Pelle. Tidene ble 2.14 og 2.16, og stor applaus fra publikum etterpå.

 

 


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™