|
 
Team PEM
Team Pelle Erland Motorsport
Etter noen gode sesonger i rallycross og bakkeløp er Team Pelle Erland Motorsport klar for utfordringene i rally NM i gruppe A med Mitsubishi Lancer EVO 6

Pelle er sikker på at rally er noe som vil passe ham ypperlig, noe han også fikk vist med en 5. plass i sin debut. Resultatene fra Rally Sørland bekrefter også dette, der det ble en 2. plass i klassen og 3. i totalt.

PEM er et rallyteam som deltar i den største rallyklassen, gruppe A/WRC i Norge.

PEM er et godt sammensatt team med stor faglig bredde. Teamet jobber for at Pelle Erland skal hevde seg blant de beste.

PEM har høye ambisjoner og mål, både sportslig og for samarbeidet med sponsorene. Dette innebærer også merkevarebygging og relasjoner til sponsorens kunder.

PEM legger stor vekt på å skape interesse og engasjement rundt Pelle og gi våre samarbeidspartnere en god profilering.

PEM fokuserer sterkt på til enhver tid å opptre slik at samarbeidspartnere og sporten profileres på en positiv måte.

PEM satser på å kjøre både rally-NM og bakkeløp-NM.


 

Team PEM er resultatorienterte og har høye ambisjoner, ikke bare sportslig men også for at sporten og samarbeidspartnere til enhver tid skal profileres på en profesjonell og positiv måte.

I den grad det er mulig stiller vi bil, buss og fører til disposisjon i forbindelse med utstillinger og andre PR- arrangementer, dette kan være seg sentralt eller ute i forhandlersystemet.

Ditt firma vil bli gitt omfattende profileringsmuligheter. Her kan nevnes bil, buss, telt, fører, teamklær og webside. Enhver form for profilering vil være profesjonelt utført.

Media
Helt fra starten har Pelle fått mye positiv omtale i media. En del på grunn av sitt talent, men ikke minst for sine resultater på tross av sin unge alder.  Pelle og bilen har hatt flere førstesider i lokalavisen, og i tillegg bra dekning i regionale aviser. De har også vært på plakater og programforside for løpsarrangør. Distrikts-TV har også hatt intervju og reportasjer.

Rallysporten er en sport med sterkt økende interesse her i Norge for tiden, som resulterer i stadig større og bedre TV-dekning.


Sponsorer
 
 
FarAppz™ Articles 1.3 Copyright 2004 © 2014 - All rights reserved - FarWeb as Powered by FarAppz™